Ga naar de primaire navigatie Ga naar inhoud Ga naar voettekst
Terug naar Blog

Krijgen gestart feestideen

a group of people on a stage

Big ‘n’ wild parties need big ‘n’ wild plans. Om het beste uitje ooit te regelen, heb je een geweldige planning nodig. Wij weten de beste manier om jouw vrijgezellenfeestje perfect uit te stippelen: zie de volgende stappen

Stap een: Roep iedereen bij elkaar

Een meiden avondje plannen met een paar meiden versus een avond met vijftien wilde dames zijn twee compleet verschillende dingen. Zie jouw meiden als leden van een band. Zonder deze meiden is er ook geen leuke avond. Zij helpen jou kiezen waar, wat en met wie. Zorg dat iedereen met elkaar begint te praten, zodat de volgende stappen makkelijk in te vullen zijn.

Stap twee. Plan de datum

Spam al je vriendinnen met emails, groepsberichten of zelfs brieven, zodat je zeker weet dat het een lit feestje wordt. Je hebt de beste crew ever, nog maar een paar stappen te gaan voor het plannen van een onvergetelijke avond.

Stap drie: Budget

Nu je weet hoeveel meiden aanwezig zijn tijdens de avond, kan je gaan berekenen hoeveel jullie gaan uitgeven. Denk hierbij aan booschappen en BOOZE, en zie hoeveel je per persoon moet neerleggen.

Stap vier: Locatie

Amsterdam natuurlijk! Gratis clubs, heerlijke diners, rode lichten en nog veel meer. Het is de de fundering van Coqtales, en de perfecte locatie om je laatste dagen als single te vertoeven.

Stap vijf: Thema

Go sassy: Get the attitude, make a statement and put a stamp on your night! Go classy: dress to impress. Het is jouw kans om je creatieve kant te laten zien. Denk aan wat jouw groep uniek maakt. Of denk aan de favoriete kleur, seizoen of zanger van de bruid. Ook kun je kijken naar de Coqtales merchandise voor de bruid-to-be.

Stap zes: Accessorize

Zorg dat je op tijd je swag hebt geregeld, zodat je niet last-minute nog naar die perfecte lipstick hoeft te zoeken. Hoe beter de vrijgezellen eruit zien, hoe beter het plezier en meer aandacht.

Stap zeven: Booze and nibbles

Dit is hoe je je avond begint met een van Coqtales beste tips: Privé pre drinks zijn het beste. Koop je voorraad drankjes en zorg dat je je al lekker voelt voordat je de deur uit gaat.

Stap acht:

It’s funny honey, Get your game on! Vrijgezellenfeest spelletjes zijn het aller leukst. Check nu onze games and party ideas voor de meest hilarische manier om de avond levendig te houden!

  • Geplaatst in: