Ga naar de primaire navigatie Ga naar inhoud Ga naar voettekst
Terug naar Blog

Magic Mike Mannelijke Strippers – Geniet van de beste strip show in Amsterdam

a group of people looking at a party

Strip show voor vrouwen? Ben jij opzoek naar een geweldige avond uit? Wil jij een exclusieve beleving, terwijl je omringd wordt door een massa aan gespierde Hunks? Dan is Coqtales the place to be! Je kunt niet alleen naar de Hunks kijken tijdens onze Magic Mike Mannelijke Strip show, maar ook een prive Hunk boeken.

Magic Mike Mannelijke Strip Show

Om jouw avond de beste avond ooit te maken, heeft Coqtales een aantal luxe opties tijdens de show;

  • Massage passen
  • Hot seats
  • Coqtales dollars
  • Een diverse group sexy

Hunks Maar wat is een leuke avond uit zonder een heerlijk diner. Sinds November 2017 kunnen jij en je vriendinnen een eigen Diner arrangement boeken. Deze packages bevatten de volgende leuke en lekkere extra’s;

  • – Viergangen diner
  • – Seat tijdens de show
  • – Welkomsdrankje
  • – Gratis toegang tot de afterparty in Club Escape
  • – En 5 Coqtales dollars om ervoor te zorgen dat onze Hunks naar jou toe blijven komen

Alles wat jij moet doen is Coqtales vertellen wat jouw type Hunks is, en wij zorgen ervoor dat jij het ultieme plezier ervaart. Wij geloven erin dat met de juiste benadering jij en je vriendinnen een geweldige tijd uit hebben. Het maakt niet uit of je alleen of met vriendinnen komt, je moet plezier hebben en alles ontdekken wat Coqtales te bieden heeft. Als je het zat bent om altijd maar dezelfde dingen te doen, dan is het tijd om je leven op te spicen! Je hebt avontuur nodig en plezier in je leven en Coqtales is de beste manier om dat direct te krijgen. Book een van onze Hunks en ervaar de ultieme vervulling van jouw behoeftes. Also check Vrijgezellenfeestje voor sexy mannelijke strippers. Onze hunks zijn elke keer opnieuw weer klaar voor om jouw spanning en sensatie te brengen, elke keer weer.. Waarom is dat zo? Coqtales draait helemaal om jou! Wij focussen ons op het hebben van de beste Hunks uit Amsterdam om jouw avond te vervullen. Als je naar een van onze shows komt, zullen onze strippers ervoor zorgen dat jij en je vriendinnen geteased worden zoals jullie dat nog nooit eerder hebben ervaren. Nu dat je eindelijk een zaterdag vrij bent, het maakt niet uit of het om een vrijgezellenfeest, verjaardag, scheiding of single and ready to mingle, onze strippers staan altijd voor jou klaar. Wat nou als je het niet red naar een van onze shows of als je een meer exclusievere show wilt voor alleen jou en je vriendinnen? Wij kunnen een prive stripper naar elke locatie sturen. Of dit nou een huis is, een bar of een restaurant, wij kunnen het regelen zodra jij contact met ons op neemt. Stop met je druk maken, start met plezier hebben en kom in contact met Coqtales. We kunnen snel jouw seksuele dromen waar maken. Het enige wat jij hoeft te doen is het kiezen van een Hunk.

Oke, nu is het tijd om contact op te nemen met Coqtales en een onvergetelijke avond te beleven. Wij garanderen dit!!bezoek onze website Vrijgezellenfeestje voor meer plezier. Bekijk meer shows hier.

  • Geplaatst in: