Ga naar de primaire navigatie Ga naar inhoud Ga naar voettekst

Prive stripper huren Amsterdam

Mannelijke stripper huren voor een verjaardag, vrijgezellenfeest of meidenavond

Wil jij iets origineels doen voor jouw vriendin die binnenkort jarig is of een vriendin die op het punt staat om te gaan trouwen? Iets waar nog lang over zal worden nagepraat en nog lang aan kan worden teruggedacht? Verras jouw vriendin en huur een stripper. Wij bieden top entertainers op locatie en gekleed in een kostuum naar keuze. Onze sexy strippers staan klaar om de eregast de persoonlijke aandacht te geven die ze verdient. Met speelse blikken zal hij haar verleiden en met zijn hypnotiserende bewegingen zal hij haar gek maken. Jij of jouw vriendin zullen dit moment nog lang koesteren. Jij kan van ons kwaliteit verwachten. Wij bieden alleen het beste van het beste. Onze strippers worden met zorg uitgekozen en worden professioneel getraind. Zij zijn hét ingrediënt voor een onvergetelijke avond. Dus aarzel niet en huur een stripper! Er zijn online veel doorsnee strippers te vinden. Strippen is meer dan een gespierd lichaam hebben en de kleertjes uittrekken. Echt strippen is een kunstvorm, iets waar je talent voor hebt of niet. Onze hunks zijn handgeselecteerd en professioneel getraind. Momenteel is Coqtales de nummer #1 strip show van Amsterdam

Wat is inclusief?

  • Totale duur is 20 minuten
  • Kostuum naar keuze (politieagent, brandweerman, dokter, bouwvakker, militair)
  • Professionele lapdance voor de eregast

** Let op, de prijzen zijn gebaseerd op boekingen binnen een straal van 15 kilometer van de club. Extra kosten kunnen van toepassing zijn op basis van afstand.

Onze strippers staan wekelijks voor een zaal met 200+ uitzinnige vrouwen. De strippers zijn daardoor doorgewinterd, en zullen niet snel in verlegenheid raken. Maar zij treden net zo graag op in de intimiteit van een kleinere zaal of evenement. Door een stripper te huren van Coqtales kun je dé strip show van ons land, de enige echte Magic Mike Experience/Chippendales ervaring in eigen huis halen of op een locatie naar keuze. Of dit nu in Maastricht is of Leeuwarden, voor onze strippers gaat geen brug te ver. Je kunt een enkele stripper inhuren. Maar wellicht nog wel leuker is om er meerdere in te huren. Zeker wanneer het gaat om grotere feesten en evenementen, is dit aan te bevelen. Wat de show verder onderscheidt is dat deze interactief is. Echter is het lastig voor een enkele stripper om een publiek van honderden te bespelen. Daarbij, zoals je kunt zien, wij bieden mannelijke strippers aan afkomstig uit alle mogelijke windrichtingen en met verschillende stijlen en personalities. Smaken verschillen, en om alle vrouwelijke gasten tevreden te stellen is het ook om die reden van toegevoegde waarde om een gevarieerd gezelschap samen te stellen.

Kies je Hunk en Boek Nu