Ga naar de primaire navigatie Ga naar inhoud Ga naar voettekst
Terug naar Blog

Een geweldig vrijgezellenfeest in Amsterdam met sexy en ondeugende opties

a group of people posing for a photo

Vrijgezellenfeest in Amsterdam Mannelijke stripper en meer.

Wij horen vaak dat een vrijgezellenfeest bestaat uit verwennerij, massages en een paar glazen wijn met vriendinnen. Dames, wij zijn blij om aan te kondigen dat een vrijgezellenfeest in Amsterdam veel meer te bieden heeft.

Verwennerij is nog steeds een optie

Als je met jouw vriendinnen wil relaxen in de spa, een privé DIY make up workshop en een classy bar om een paar glazen wijn te drinken in een privé ruimte gevuld met ballonnen, kunnen wij ervoor zorgen dat wij een volledig pakket samenstellen. Maar wat nou als je een wild vrijgezellenfeest wilt in Amsterdam? Wat als je iedereen wilt verrassen op de meest leuke manier en er voor te zorgen dat jouw vriendinnen inclusief de bruid deze avond nooit zullen vergeten?

Hier zijn ideeën voor een vrijgezellenfeest voor vrouwen

Wat vind jij van een privé paaldansles, waar jij jouw talenten kunt laten zien. Nu je klaar bent met de workshop paaldansen, wordt het serieus en moet er opgewarmd worden met een sexy show van een mannelijke stripper. Wij hebben het niet over gewoon een jongen die zijn kleding uittrekt. Wij hebben het over die gespierde man, met buikspieren en die zijn heupen kan bewegen waar jij ondersteboven van raakt.

Meer hete mannen in Amsterdam

Of misschien is de mannelijke stripper overschat, niet genoeg en wil je meer. In dat geval, waarom zou je niet een mooie ontblote man uitnodigen om hem in te pakken met sushi of slagroom? Of wat dacht je van body shots direct van de sixpack van de mannelijke stripper? Ik weet zeker dat wij nu al dichterbij het perfecte vrijgezellenfeest in Amsterdam komen. Wat nou als wij ook nog een paar sterke armen bieden die ook alle vriendinnen van de bruid verzorgen? Nog een paar mannen om wat leuke en stoute spelletjes mee te spelen, gemotiveerd om jou als prinses te behandelen en jou deze avonden nooit meer te laten vergeten.

Feesten als prinsessen in Amsterdam

Voor jullie open wij de beste tafels in de meeste trendy club van Amsterdam. Met of zonder sexy man (mannelijke stripper), boek een VIP tafel met een speciale behandeling. Spring in de rij, een eigen plek om te dansen met jouw vriendinnen. De nacht is van jou en er is niks wat jou kan tegen houden. Laat ons weten van wat voor muziek jij houdt, en wij zorgen ervoor dat het geregeld wordt. Wij kunnen ook een sexy gids regelen die jou alle leuke spots in Amsyerdam laat zien, ook voor dinneren en drankjes. Alleen het beste is goed genoeg.

Ben jij er klaar voor om het beste vrijgezellenfeest ooit te organiseren? Wij staan altijd voor je klaar om daarbij te helpen. Onze sexy hunks staan op jou te wachten.