ETEN & DRINKEN

 

 

Voorgerecht

BRISKET CAESAR SALAD or VEGGIE CAESAR SALAD (V)

Knapperige baby gem sla, huisgemaakte croutons, hard gekookt ei en parmezaanse kaas en gemixt met een heerlijke Caesar dressing, geserveerd in een een cocktailglas met een super dun laagje runder rosbief. De vegetarisch Ceasar heeft geen anchovis in de dressing met bovenop zoetzure radijsjes.

Tussengerecht

BOOM CORN CHOWDER (V)

Een heerlijke zachte en zoete maïs soep met gegarneerd met komkommer en knapperige uien.

Hoofdgerecht

CHICAGO CHICKEN VESUVIO

Een gemoderniseerde versie van onze geboortestad-klassieker. Sappige kip bereid in witte wijn en gezouten citroen. Geserveerd met Nederlandse krieltjes aardappelen op een bedje van pittige verse erwten en gegrilde rapen in een lichte knoflooksaus.

Of

CHICAGO EGGPLANT VESUVIO (V)

Verse aubergine, gebakken met gesmolten cheddar kaas. Geserveerd met Nederlandse krieltjes aardappelen op een bedje van pittige verse erwten en gegrilde rapen in een lichte knoflooksaus.

Nagerecht

Obers komen aan je tafel met dienbladen gevuld met twee desserts, elk geserveerd in een tumbler glas. Gasten kunnen ter plekke hun favoriet kiezen.

BROWNIE CRUMBLE (V)
Een rijke, zachte brownie verkruimeld in een glas, besprenkeld met karamelsaus en bestrooit met popcorn en witte aardbeien. Eet het met een lepel!

Of

LEMON CHEESECAKE (V)
Zoete en scherpe citroenkaastaart, verkruimeld in een glas, gegarneerd met seizoensfruit en popcorn. Pak je lepel!

  • en
  • nl