Ga naar de primaire navigatie Ga naar inhoud Ga naar voettekst

Vrijgezellenfeest Amsterdam

Hebben jullie nog geen idee wat jullie voor het ultieme vrouwen vrijgezellen feest van jullie vriendin/schoonzus of moeder willen doen? Viva la Amsterdam! Wij hebben HET erotische cadeau voor de aanstaande bruid. Organiseer jouw meest sexy vrijgezellenfeest bij Coqtales in Amsterdam. De stad waar alles kan en niets te gek is. Laat onze mannen jullie stoutste dromen waarmaken. Time to get lucky and trust us.. you will. We hebben verschillende arrangementen om jullie vrijgezellenfeest tot een onvergetelijke dag te maken. En vergeet niet; Ook al is ze bijna getrouwd, nu mag het nog even stout. Voor grote groepen hebben wie een leuke aanbieding!

Dames! Er is geen betere manier om jouw vrijgezellenfeest te vieren dan een bezoekje aan Coqtales. Maar er zijn een aantal dingen die wij vooraf even willen uitleggen.


Als eerste hebben wij goed nieuws!

Vanaf 7 personen of meer zijn onze tickets voordeliger. We zien het heel graag toe dat jullie de beste zitplekken krijgen om te genieten van het vrijgezellenfeest! Echter is het zo dat de vroegste boekingen de beste zitplekken krijgen. Met andere woorden, zorg ervoor ver van tevoren te reserveren voor de beste zitplekken! Daarnaast kan één van onze hosts je van dienst zijn bij het plannen van een vrijgezellenfeest naar wens, samen maken wij er een perfecte avond van.


Als tweede hebben wij extra opties om toe te voegen aan jouw avond:

  • Boek nu jouw limousine om in stijl aan te komen bij de show.
  • Geef jouw bruid-to-be het perfect geplande dagje Amsterdam, helemaal compleet met Coqtales vibes. Bekijk de dagactiviteiten!
  • Teaser: jouw kans om vijf minuten te genieten van jouw favoriete hunk.
  • Hot Seat: zorg ervoor dat jouw speciale dame wat extra aandacht krijgt, midden op het podium! Dit is zeker weten rode oortjes en een herinnering voor het leven. Jouw lapdance is dan onderdeel van de show. Wacht niet langer en bestel jullie tickets voor deze sexy verrassing’s avond snel!