Ga naar de primaire navigatie Ga naar inhoud Ga naar voettekst

Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest aan het plannen? Er zijn diverse activiteiten die je zou kunnen overwegen. Toch springt er van alle activiteiten één vrijgezellenfeest idee uit die absoluut niet mag ontbreken. In iedere film waarin je activiteiten voor een vrijgezellenfeest vrouw ziet, komt het voor: de hete hunk! De vriendinnen gaan met elkaar naar een sjieke club of er komt een ‘politieagent’, ‘brandweerman’ of ‘dokter’ aan huis. Het zijn dit soort dingen die het vrijgezellenfeest voor vrouwen compleet maken. Lees verder of neem contact met ons op voor meer tips over vrijgezellenfeest activiteiten. Wij bieden namelijk meer dan alleen de spannendste shows!

Wat is leuk om te doen voor een vrijgezellenfeest?

Als je je afvraagt “Wat is leuk om te doen voor een vrijgezellenfeest?” dan moet je eerst nadenken over wat het doel van een bachelor party is. Het is natuurlijk een moment van afsluiting. De bruid to be zal haar leven als vrijgezel beëindigen en na het ja-woord een nieuw leven met haar partner starten. Dit klinkt wellicht heel definitief, maar daar draait een vrijgezellenfeest uiteindelijk wel om. Natuurlijk is de dame in kwestie nu ook geen vrijgezel meer, maar met de bruiloft sluit je dit hoofdstuk echt af. Laat het dus niet als een nachtkaars uitgaan, maar sluit af met een big bang!

Vrijgezellenfeest van Coqtales

Coqtales is een sjieke club in Amsterdam met de mooiste hete hunks. Maar het draait bij onze bachelor party Amsterdam om meer dan alleen de hete hunk. Het gaat om lekker losgaan met vriendinnen. Vaak is er overdag een rustig vrijgezellenfeest en kan het ‘s avonds losgaan. Dat het ‘s avonds echt los gaat bij Coqtales mag duidelijk zijn, maar welke dagactiviteiten voor een vrijgezellenfeest kunnen wij organiseren? Dat lees je hieronder.

In onze vrijgezellenfeest activiteiten vind je de leukste dingen om te doen en is er voor ieder wat wils. Van een rustig vrijgezellenfeest, zoals het varen op de Amsterdamse grachten tot energieke vrijgezellenfeest activiteiten zoals salsa dansen of een bride dance workshop. Wil je al in de sfeer van de avond komen? Doe dan een cocktail workshop! Zijn jullie vriendinnen en de aanstaande bruid wel in voor wat spannends? Kies dan de blow job workshop! Gegeven door een blowjob professional wordt deze workshop leerzaam en is er een garantie op lachen! Maak het een avond die je de rest van je leven zal onthouden. Kies voor de grootste ring die je ooit zal zien en geniet van een zalige fles prosecco!
a bachelorette sitting on a stage in front of a lit up engagement ring.

Wat is een normale prijs voor een vrijgezellenfeest?

Klinkt allemaal leuk, zo weten wij van de groepen die voorgegaan zijn. De vraag die daarna altijd komt is: wat kost een vrijgezellenfeest? Bij Coqtales hebben wij korting voor groepen. De prijzen die je ziet staan kunnen dus lager worden. Bij de dagactiviteiten vrijgezellenfeest zie je per activiteit de prijs staan. De meeste vrijgezellenfeest activiteiten kosten rond de 25 tot 35 euro per persoon. De tickets voor de avondshow zijn rond de 45 tot 55 euro. Tussen de dagactiviteiten en de show kunnen wij ook het diner verzorgen in Restaurant ACE Amsterdam.

Wie betaalt het vrijgezellenfeest?

In principe betaalt iedereen voor zichzelf tijdens het vrijgezellenfeestje. Meestal stort iedereen een bedrag op de rekening van degene die alles regelt. Wie regelt het vrijgezellenfeest? Dit kan de getuige zijn, weddingplanner of een aantal van de vrienden. Iedereen betaalt dan een bedrag en de vrijgezellenfeest party planner regelt met ons een pakketprijs. Het is handig om door ons alle activiteiten voor het vrijgezellenfeest te laten verzorgen. Zo kan de korting oplopen en weet je zeker dat alles van A tot Z op elkaar aansluit. Het uitbesteden van het regelen is zeker fijn voor de weddingplanner of getuige. Dit heeft immers al genoeg aan zijn of haar hoofd.

Wie komen op vrijgezellenfeest?

Traditioneel gezien is er een vrijgezellenfeest mannen en vrouwen. De vrijgezellenfeest activiteiten sluiten dus ook aan op de juiste doelgroep. De dames kunnen bij Coqtales helemaal los gaan, terwijl elders in de stad de mannen hun ding doen. Wij hebben het specifiek over activiteiten vrijgezellenfeest vrouw omdat wij ons daarin specialiseren. Wij zijn immers een mannelijke hunkclub Amsterdam. Hoewel je iedereen wilt uitnodigen die een belangrijke rol speelt in het leven van de bruid, nodigen de meeste mensen alleen de vriendinnen uit, clubgenootjes of naaste collega’s. De bruid moet zich in het gezelschap comfortabel voelen om lekker te feesten!

Vrijgezellenfeest ideeën

Om je te helpen met het kiezen van activiteiten voor het vrijgezellenfeest, zetten we de opties op een rij. De eerstgenoemde is de meest uitgebreide optie. Je kunt ook slechts één activiteit kiezen om een onvergetelijk maar wel goedkoop vrijgezellenfeest te organiseren.

Coqtales vrijgezellenfeest met diner en dagactiviteiten

Opgehaald worden door onze witte Hummer limo? Dat is het droombegin van ieder vrijgezellenfeest. Een glas bubbels gecombineerd met lekkere muziek brengt jullie meteen in de stemming. Vervolgens gaan jullie voor een dagactiviteit zoals op een boot door de Amsterdamse grachten varen. Dit is een ontspannen en intiem begin van het vrijgezellenfeest. Daarna komen jullie terug en volgen jullie de cocktailworkshop, bride dance workshop, salsa workshop of blow job workshop. Na de workshop kunnen jullie terecht in Restaurant ACE. Na het diner is het tijd voor de show, waarbij de bruid in de hot seat plaats mag nemen!

Tijden vrijgezellenfeest activiteiten

Om je een beeld te geven van de timetable voor het feest: alle activiteiten duren ongeveer 1,5 uur. Het diner vindt plaats tussen 19:00 en 21:30. De mannelijke hunkshow in Coqtales start om 22:30 en eindigt pas om 00:30. Neem contact op indien je de tijden iets anders wilt indelen. De showtijden liggen vast, maar eigenlijk kunnen we daaromheen alles voor je organiseren.

Hete hunk shows in Amsterdam en omgeving

Dat je vrijgezellenfeest ‘s avonds in Coqtales plaats gaat vinden kan eigenlijk niet anders. Wij zijn de heetste mannelijke hunkclub van Amsterdam. Heb je echter al andere plannen gemaakt of wil je alleen de dagactiviteit doen? Dan kun je ook de hete hunk thuis uitnodigen. De totale duur is 20 minuten en je mag zelf kiezen welke van onze mannen langskomt. Maak hier alvast kennis met onze mannelijke prive strippers.

Coqtales combineren met andere activiteiten

We kunnen het ons goed voorstellen dat je heel veel ideeën hebt op dit moment. Misschien wil je wel één van de workshops doen, maar ergens anders dineren. Of je wilt juist na het eten onze avondshow bezoeken. Of misschien ben je voor een vrijgezellenfeest thuis ideeën aan het zoeken. Wij schikken ons in ieder geval graag naar jouw voorkeuren. Omdat het feestje van jou niet het eerste vrijgezellenfeestje is dat wij organiseren, geven we bovendien proactief advies.

Vrijgezellenfeest Amsterdam

Goed om te weten, al onze activiteiten vinden in Amsterdam plaats. De hunk kan wel naar jouw woonplaats buiten Amsterdam reizen, maar daar brengen wij logischerwijs extra kosten voor in rekening. We willen dit moment aangrijpen om Amsterdam te promoten als ideale plek voor jouw bachelor party. Wij krijgen dames langs uit bijvoorbeeld Leeuwarden of Maastricht. Logisch want Amsterdam heeft gewoon het imago van een stad waar nét even wat meer kan. Neem onze hunkclub Amsterdam als voorbeeld, in Nederland is de manier waarop wij dit doen echt uniek te noemen. Sterker nog, wij waren bij de start ook verbaasd dat dit nog niet bestond!

Coqtales voor bachelorette party Amsterdam

Coqtales is de eerste mannelijke hunkshow van Amsterdam en vergelijkbaar met Magic Mike, Chippendales etc. Het draait dus niet alleen om spanning maar zeker ook om plezier. Wij zijn ervan overtuigd dat wij ieder vrijgezellenfeestje onvergetelijk kunnen maken. Om heel eerlijk te zijn; hoort een hete hunk er ook niet gewoon bij? Alle bachelor party movies gaan er immers over. Dus waarom zou je niet een keer de stoute schoenen aantrekken en er echt een bachelor party zoals in de films van maken? De kans is groot dat op de bachelor party voor mannen hetzelfde gebeurt. Dan wil je niet dat later blijkt dat jullie zelf slechts cakejes gebakken hebben en daarna zijn gaan midgetgolfen!

Kom alvast in de stemming

Wij raden het zeker aan om alvast op onze Facebook pagina en op onze Insta te kijken. Zo krijg je een beeld bij hoe de avond eruit kan gaan zien. Alvast binnenkijken bij Restaurant Ace? Dat kan, bezoek de website. Vanaf daar kun je ook weer de socials bezoeken om een indruk te krijgen. Denk je al aan de afterparty in Jimmy Woo? Bekijk hier hun Insta.

Kom in contact

Wij van Coqtales mogen ons gerust specialist noemen in vrouwen het hoofd op hol brengen. Wij hopen dit ook voor jouw bruid-to-be te mogen doen. We hebben al zoveel bachelor party’s en meidenavonden in Amsterdam bij ons georganiseerd. We delen graag hun bevindingen en geven advies. Op Google reviews kun je ook alvast de reviews van Coqtales lezen. Gemiddeld scoren we bijna een 5 met ruim 400+ reviews! Zoals je zult lezen bevalt iedere dame onze girls night out!

We hopen je binnenkort te spreken

Bel ons gerust even op als je vragen hebt of stuur een WhatsApp bericht of een mailtje. We denken graag mee en maken een offerte op maat. Wat je vervolgens met de ideeën en prijsopgave doet, is helemaal aan jou. Wij hopen gewoon jouw bachelor party onvergetelijk te maken en zetten ons daar graag 100% voor in.