Ga naar de primaire navigatie Ga naar inhoud Ga naar voettekst

Limousine Service

Arrangement: luxe limousine service en Amsterdams mooiste mannelijke stripshow gecombineerd

Op zoek naar een luxe manier om te rocken naar een van de meest onvergetelijke shows van Amsterdam? Coqtales heeft een assortiment exclusieve limousines geschikt voor elke gelegenheid.

De grootste luxe van vervoer. Deze geweldige limousines zorgen voor een transfer als geen ander. Wees gerust, u wordt op elke locatie in Amsterdam opgehaald en vaart naar de show onder het genot van een welkomstglas champagne. Onze chauffeurs zijn ook opgeleid om u uitstekend van dienst te zijn en u met een glimlach op te halen en af ​​te zetten. In de limousines zijn er ultramoderne luidsprekers, verlichting en LCD-schermen om ervoor te zorgen dat je maximaal kunt feesten!

a drawing of a cartoon character

Inclusief

  • Professionele chauffeur
  • Eén uur in Amsterdam met oppik- en afzetlocatie naar wens
  • Eén fles bubbels

a drawing of a cartoon character

Prijs

  • Lincoln limousine wit (Max. 8p) €350 excl. BTW
  • Hummer of  Lincoln limousine buiten Amsterdam prijs op aanvraag.

a drawing of a cartoon character

Extra

  • Mocht je je dag in Amsterdam nog hoger willen maken, dan is het ook mogelijk om deel te nemen aan ons viergangen pre-show diner bij ACE, een van de best gewaardeerde restaurants van de stad. De kans is groot dat je na de show zo opgewonden bent dat je niet kunt slapen.

Let op: De limousine kan roze of wit zijn. Voor een specifieke kleur kunt u ons mailen.

Let op: in tegenstelling tot andere Amsterdamse strip limousineservices vindt de stripshow niet plaats binnen de limo. Hoewel bekend is dat vrouwen goed zijn in multitasken. We denken dat het leuker is om de twee activiteiten een voor een te scheiden, zodat je jezelf volledig kunt onderdompelen in beide ervaringen. Onze locatie in Amsterdam is veel geschikter om te genieten van een volledige stripshow met meerdere hot hunks, in plaats van slechts één in een limousine.