Ga naar de primaire navigatie Ga naar inhoud Ga naar voettekst
Terug naar Blog

Leuke vrijgezellenfeest ideeën en -spelletjes in Amsterdam!

a group of people posing for the camera

9 leuke en spellen voor Vrijgezellenfeestideeën

1. Speurtocht

Een speurtocht is een klassiek Vrijgezellenfeestideeën spel. Met dit spel maak je een avondje kroeg hoppen uniek en onvergetelijk. Het spel zit vol uitdagingen. Het is gratis te downloaden! Je hoeft alleen maar voorafgaand de speurtocht een paar exemplaren printen. De bruid heeft na dit spel een leuke herinnering om op haar bureau of nachtkastje te plaatsen.

2. Pin the kiss on Ryan Gosling spel.

We zijn helemaal verliefd op dit idee van Gray Likes Weddings omdat het super eenvoudig is om zelf te maken.Stap 1: Ontdek met welke beroemdheid de aanstaande bruid wel een beschuitje zou willen eten en print een jumbo-formaat foto van hem uit bij je plaatselijke kantoorwinkel.Stap # 2: Haal wat schattige knuffelstickers zoals kusjes, hartjes, ect en je bent helemaal klaar voor om een leuke draai aan de klassieke ezeltje prik te geven.

3. Lingerie bingo

Dit spel mag niet ontbreken op een vrijgezellenfeest. Met deze activiteit vermaakt het gezelschap zich terwijl de aanstaande bruid de cadeaus uitpakt. Elke set wordt geleverd met 10 unieke bingokaarten. De gast die als eerste bingo heeft, wint een prijs!

4. Ring gooien

We zijn grote fans van dit ring gooi spel van My Wedding! Perfect om op het strand of in de achtertuin te spelen. De gast die de meeste flessen rinkelt wint!

5. Hoe goed ken jij de bruid?

Dit spel kan je onder andere spelen op de eerste dag/nacht van het vrijgezellenfeest. Vragenkaarten zijn gemakkelijk thuis te printen. De gasten vullen hun antwoorden in en de aanstaande bruid beantwoord elke vraag hardop De gast die de meeste vragen juist heeft wint een prijs!

6. Foto Booth

Leuk om sexy, gekke of leuke foto’s vast te leggen op Instagram voordat je op stap gaat in de stad. Het opzetten van een fotohokje is een eenvoudige toevoeging aan je vrijgezellenfeest, thuis of in een hotelkamer. Grijp enkele leuke dingen rekwisieten en een folie-randachtergrond en je bent klaar voor het fotohokje!

7. Ring zoeken

Daag je innerlijke Paashaas uit met deze suoer leuke Ring Hunt Game van One Stop Party Ideas!Voordat gasten arriveren, verberg speelgoedringen of Ring Pops door het hele huis of de hotelkamer en daag uitgasten om ze binnen een bepaalde tijd te vinden. De gast met de meeste ringen wint een prijs!

8. Foto uitdaging.

Deze gratis te downloaden Photo Challenge geeft eenleuke draai aan de typische speurtocht.In plaats van alleen de uitdagingen aan te gaan, moeten gasten ook een foto maken als bewijs! Wij houden houden van ditspel vanwege alle grappige foto’s die worden gemaakt, en om nog maar te zwijgen van de hilarische Snap Chats.

9. Drink als

Dit drank kaartenspel is de perfecte aanvulling vooraf het vrijgezellenfeest een geweldige ijsbreker.Laat de aanstaande bruid de kaarten trekken en maak je klaar om te drinken hoera!

Voor meer leuke en gezellige Vrijgezellenfeestideeën en spellen. Volg ons op Instagram @coqtalesamsterdam!

  • Geplaatst in: