Ga naar de primaire navigatie Ga naar inhoud Ga naar voettekst

Vrijgezellenfeest Amsterdam

OFFERTE AANVRAGEN

REVIEWS

Wat vinden onze bezoekers van de show?

Ik ben samen met 5 vrienden geweest voor een vrijgezellenfeest en het was een geweldige ervaring. De heren waren super getalenteerd en de show zat goed in elkaar. Ik heb veel contact gehad met de host om het vrijgezellenfeest te organiseren, ze hielpen me erg goed en niks leek een probleem te zijn. Ik raad het zeker aan mijn vrienden aan!

– Marie Kok

Ik was opzoek naar een leuke plek om met mijn vrienden een vrijgezellenfeest te vieren, ik kan ze niet genoeg bedanken. De show was super goed en de dansers waren heel knap, we konden niet stoppen met praten over de show. We moeten alleen nog een excuusje vinden om terug te komen 💜

– Monika Klaver

Me and my best friend had THE BEST TIME celebrating her birthday last year so I am making a whole group of ladies travel to Amsterdam in 2020 to celebrate a bachelorette party at (and with) Coqtales

– Judy Gründler

Wauw wauw wauw!! Voor een vrijgezellenfeest is dit dé ideale avond! Hete mannen, stoute acts en heerlijke cocktails (sex on the beach was er niets bij). Wij hebben intens genoten van alles dat we gezien hebben. You have to ge here!!

– Lisa Ouweltjes

Voor een bachelorette had ik een diner pakket gereserveerd voor 15 meiden. Leuke avond gehad met een diner en show. Voor de bruid hadden we nog een hotseat treatment voor op het podium geregeld. Ze was positief verrast en vond het erg leuk.

– Me-Ai Chen

VRIJGEZELLENFEEST COQTALES

Hebben jullie nog geen idee wat jullie voor het ultieme vrouwen vrijgezellen feest van jullie vriendin/schoonzus of moeder willen doen? Viva la Amsterdam! Wij hebben HET erotische cadeau voor de aanstaande bruid. Organiseer jouw meest sexy vrijgezellenfeest Amsterdam bij Coqtales. De stad waar alles kan en niets te gek is. Laat onze mannen jullie stoutste dromen waarmaken. Time to get lucky and trust us.. you will. We hebben verschillende arrangementen om jullie vrijgezellenfeest in Amsterdam tot een onvergetelijke dag te maken. En vergeet niet; Ook al is ze bijna getrouwd, nu mag het nog even stout. Voor grote groepen hebben wie een leuke aanbieding!

Dames! Er is geen betere manier om jouw vrijgezellenfeest te vieren dan een bezoekje aan Coqtales. Maar er zijn een aantal dingen die wij vooraf even willen uitleggen.

Bestel zo snel mogelijk je kaartjes voor deze sexy verrassingsavond

Je kunt op Coqtales rekenen om van jouw vrijgezellenfeest Amsterdam er een te maken om nooit te vergeten. Het is de ideale manier om de vrijgezelle leven af te sluiten en een nieuwe te verwelkomen. Amsterdam heeft alle ingrediënten voor een magische avond, en Coqtales is dé kers op de top.

Het doel van een vrijgezellenfeest is om de aanstaande bruid een gedenkwaardige tijd te bezorgen en het einde van haar single leven te markeren. Er zijn veel activiteiten te bedenken, of je nu een wild avondje uit wilt of een ontspannen weekendje weg met de meiden.

De hete hunk is echter één activiteit die consequent bovenaan de lijst staat als het gaat om vrijgezellenfeestideeën voor vrouwen. Niets is spannender en verleidelijker dan een zwierige man die de aanstaande bruid en haar vriendinnen verleidt met zijn sensuele bewegingen en sexy lichaam.

Goed nieuws voor de vroegboeker van het vrijgezellenfeest!

Vanaf 7 personen of meer zijn onze tickets voordeliger. We zien het heel graag toe dat jullie de beste zitplekken krijgen om te genieten van het vrijgezellenfeest in Amsterdam! Echter, het is zo dat de vroegste boekingen de beste zitplekken krijgen. Met andere woorden, zorg ervoor ver van tevoren te reserveren voor de beste zitplekken! Daarnaast kan één van onze hosts je van dienst zijn bij het plannen van een vrijgezellenfeest naar wens, samen maken wij er een perfecte avond van.

 

Bij ons vrijgezellenfeest Amsterdam zijn er veel keuzes beschikbaar

Als het gaat om hete hunkshows en activiteiten is er voor ieder wat wils, van privé-shows tot een ware stripclub ervaring, en alles daartussenin. Overweeg een limousine te huren om in stijl naar de show te reizen als je een exclusievere ervaring wilt. Of wat dacht je ervan om de vrijgezellendag af te sluiten met een dagje plezier? Iedereen vindt wel iets om van te genieten in Amsterdam, want onze hoofdstad heeft ontzettend veel te bieden, van musea tot boottochten.

Natuurlijk ligt de nadruk op het programma zelf. Wat heb je namelijk aan een hete hunkshow zonder een paar extra’s om de aanstaande bruid extra aandacht te geven? In The Hot Seat bijvoorbeeld wordt de bruid op het podium gebracht voor een privé lapdance van de stripper. Die ervaring zal ze zeker nooit vergeten!

Voeg extra opties toe op jouw avond compleet te maken:

●        Boek nu jouw limousine om in stijl aan te komen bij de show.

●        Geef jouw bruid-to-be het perfect geplande dagje Amsterdam, helemaal compleet met Coqtales vibes. Bekijk de dagactiviteiten!

 

Vrijgezellenfeest Amsterdam vrouwen organiseren? Dat doe je bij Coqtales!

Amsterdam is the place to be als je een onvergetelijk vrijgezellenfeest wilt! Daarnaast heeft Coqtales wat je nodig hebt als je op zoek bent naar een bijzondere aanvulling op je avond. Je kunt nu een limousine reserveren om je avond in stijl naar de show te brengen. Door je groep als echte VIP’s te laten behandelen, ben je verzekerd van een onvergetelijke avond.

Coqtales heeft echter meer te bieden dan alleen dat. Bovendien hebben we de ideale dagactiviteiten om het feest van de bruid-tot-bachelorette in Amsterdam af te ronden. Geniet van een dag vol Coqtales vibes en sluit hem af met een uitstapje naar de voorstelling.

En met de Teaser kun je bijvoorbeeld vijf minuten lang genieten van je favoriete hunk. De toekomstige bruid kan ook genieten van een gedenkwaardige lapdance midden op het podium, terwijl ze extra aandacht krijgt in de Hot Seat. Dit wordt ongetwijfeld een onvergetelijke ervaring en een levenslange herinnering!

Overweeg deelname aan een cocktailworkshop

Of kies voor een andere creatieve activiteit als je naar een betaalbaardere optie op zoek bent. Wat dacht je van een dagje in een spa om tot rust te komen en te ontspannen voordat de meidenavond begint?

Wat je ook besluit, zorg ervoor dat je jezelf voldoende tijd gunt om het ideale vrijgezellenfeest voor de aanstaande bruid te plannen. Het draait deze avond allemaal om haar en het maken van dierbare herinneringen die jullie samen nooit zullen vergeten.

Een hete hunkshow is een noodzaak voor elk vrouwelijk vrijgezellenfeest in Amsterdam. Er zijn daarnaast ook nog vele andere keuzes mogelijk om toe te voegen aan deze bijzondere dag. Afhankelijk van de persoonlijkheden en interesses van de aanstaande bruid en haar vriendinnen creëer je het ideale vrijgezellenfeest Amsterdam met Coqtales. Plan en organiseer een dag die door iedereen gekoesterd zal worden. Heb je hier hulp bij nodig? Neem dan gerust contact met ons op!

Een stripper hunk is een must-have op elk vrouwelijk vrijgezellenfeest

De sexy show zal de aanstaande bruid en haar vriendinnen ongetwijfeld doen blozen en hen de hele avond vermaken. Je zult niet snel de ervaring vergeten om een gespierde, goedgebouwde man speciaal voor jou te zien optreden. De knappe stripper zal ervoor zorgen dat jij en je vriendinnen ten volle kunnen genieten van deze speciale avond.

Bovendien geeft een vrijgezellenfeest Amsterdam je de kans om een ontspannen avondje uit met je vriendinnen door te brengen, weg van de stress van de werkwereld. Wij bieden tickets met korting voor groepen van zeven of meer, zodat jullie allemaal optimaal van de voorstelling kunnen profiteren.

Voor een perfecte avond samen helpen onze gastheren je graag bij het organiseren van een vrijgezellenfeest dat past bij jouw voorkeuren. Kortom, reserveer zo snel mogelijk je plaatsen voor het ultieme vrijgezellenfeest met een hete stripper en maak er een onvergetelijke avond van!

Je zult de avond nog lang niet vergeten

Een fantastisch aspect van Coqtales is dat we je, naast het aanbieden van een locatie, ook de mogelijkheid geven om een privé stripper bij je thuis uit te nodigen. Op deze manier kun je het vrijgezellenfeest Amsterdam bij jou thuis organiseren en toch genieten van het fantastische optreden van onze mannelijke strippers. Je hoeft ons alleen maar te vertellen welke mannelijke stripper je wilt uitnodigen; de rest wordt door ons geregeld.

Bekijk onze Facebook en Instagram pagina’s

Zo kun je perfect in de stemming komen als je een Coqtales vrijgezellenfeest Amsterdam organiseert. Je krijgt hieruit een idee van hoe de avond zou kunnen verlopen. Wil je Restaurant Ace bekijken? Bezoek voor meer indrukken hun website en verken hun sociale media platforms. Volg ons op sociale media voor alle nieuwste informatie en inspiratie als je de best mogelijke ervaring wilt hebben.

Vrijgezellenfeest Amsterdam

Zorg ervoor dat je ruim van tevoren reserveert als je besluit onze locatie te bezoeken. Je krijgt de beste plaatsen en hebt een fantastische avond als je er vroeg bij bent. Ook zijn onze gastheren beschikbaar om je te helpen bij het organiseren van een vrijgezellenfeest Amsterdam dat aan al je eisen voldoet.

Daarom ben je bij Coqtales aan het juiste adres als je op zoek bent naar een leuke avond vol entertainment en mannelijk schoon. We hebben de meest sexy hunkshows in Amsterdam en omgeving, en we zijn ervan overtuigd dat jullie en de aanstaande bruid een onvergetelijk avond zal beleven.

WE HELPEN JE GRAAG MET SPECIALE AANVRAGEN VOOR VRIJGEZELLENFEESTEN

Vul het formulier in en we helpen je met speciale verzoeken en sturen een prijs op maat

  • MM slash DD slash YYYY
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

PRIJZEN

Via het bovenstaande formulier kunnen we speciale prijzen aanbieden en meer mogelijkheden.

EXTRA'S

Limousine

Aankomen in style? Verras de aankomende bruid met één van onze luxe limousines en maak jullie avond extra speciaal.

Hot Seat

Zorg ervoor dat jouw speciale dame wat extra aandacht krijgt, midden op het podium! Jouw lapdance is onderdeel van de show.

Teaser

Dit is jouw kans om 5 minuten extra te genieten van jouw favoriete dansers of verras de aankomende bruid.

DANSERS

Liever Privé huren?

Onze show op jouw locatie.

Deze pagina delen met mede organisatoren?

Deel deze pagina zodat ze net zo enthousiast worden als jij

TIJDLIJN

a drawing of a face
19:00 - 21:30 Dinner

Een 4 gangen diner bij het Ace restaurant in het hartje van Amsterdam. Precies wat jij nodig heb voorafgaand aan de show.

a drawing of a face
22:00 - 00:30 Show

De show begint en laat jouw hart sneller kloppen, je op je lippen zal bijten en waarvan je oren en wangen zullen gloeien.

a drawing of a cartoon character
00:30 - 04:00 Afterparty

Na de show zullen jullie nog lang niet naar huis willen. Jouw Coqtales polsbandje geeft je daarom gratis toegang tot Club Za Amsterdam.

DE VOLGENDE SHOW

Zaterdag 5 september 22.30

Meer vragen of speciale verzoeken?

We helpen je graag, neem via één van de onderstaande mogelijkheden contact met ons op.

Of vul het formulier in

Form FAQ Landing Page NL

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

FAQ

Een andere vraag?

Vul het onderstaande formulier in, we beantwoorden je vraag vaak dezelfde dag nog!
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Meer weten over Coqtales?

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte speciale avonden en kortingen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.