Games and party ideas

1. Bachelorette speurtocht Een speurtocht is een klassiek vrijgezellenfeestspel, perfect voor een avondje stappen in de bars, net iets gedenkwaardiger. We houden van de uitdagingen op onze Bachelorette Scavenger Hunt en aangezien het een gratis digitale download is, hoef je alleen maar een paar exemplaren voor de feesttijd af te drukken. Dit is een van de beste vrijgezellenfeesten Ideas Now Days.

2. DIY Pin the Kiss op Ryan Gosling Game We zijn helemaal verliefd op dit idee van Gray Likes Weddings dat super eenvoudig is om te klussen.

Stap # 1: Ontdek de celeb crush van de aanstaande bruid en druk een jumbo-formaat foto van hem af in je lokale kantoorwinkel.

Stap # 2: Haal wat schattige knuffelstickers zoals deze op en klaar! Je bent helemaal klaar voor een leuke draai aan het klassieke kindertijdspel.

3. Lingerie Douche Bingo Een bachelorette partijideeën MOETEN, deze Lingerie Shower Bingokaarten zijn een geweldige activiteit om de bruidstam te laten entertainen terwijl de aanstaande bruid cadeaus uitpakt. Elke set wordt geleverd met 10 unieke bingokaarten. De gast die als eerste bingo wint, wint een prijs!

4. DIY Bachelorette Ring Toss We zijn altijd erg enthousiast over ideeën voor een vrijgezellenfeest, zoals het DIY-spel Twistette Ring Toss van My Wedding! Perfect om te spelen op het strand of om op te zetten in de achtertuin van het vrijgezellenfeest. Gast die de meeste flessen rinkelt wint

5. Hoe goed ken jij de bachelorette?

We houden van deze game voor de eerste avond van een vrijgezellenfeest! Deze gratis “How Well Do You Know the Bachelorette?” Vraagkaarten zijn eenvoudig thuis te printen en uit te delen als het tijd is om te spelen. Laat elke gast zijn of haar antwoorden invullen en laat de bachelorette elke vraag hardop beantwoorden. De gast die de meeste vragen goed krijgt, wint een prijs!

6. Photo Booth van Bachelorette Party Pad

Poseren! Het opzetten van een fotohokje is een eenvoudige toevoeging aan je vrijgezellenfeest of hotelkamer en dus leuk om een ​​leuke foto op Instagram vast te leggen voordat je de stad uitgaat. Steek een paar van deze leuke rekwisieten en een folie-rand in de achtergrond en je bent klaar voor het fotohokje.

7. Draai op jacht

Kanaal je innerlijke Paashaas met deze super leuke Ring Hunt Game van One Stop Party Ideas! Voordat gasten arriveren, verstop je speelgoedringen of Ring Pops door het hele huis of de hotelkamer en daag je gasten uit om ze op een bepaald moment te vinden. De gast met de meeste ringen wint een prijs

8. Bachelorette Photo Challenge

Deze gratis Bachelorette Photo Challenge digitale download is een leuke draai aan de typische speurtocht. In plaats van alleen de uitdagingen aan te gaan, moeten gasten ook een foto maken als bewijs! We houden van dit spel vanwege de grappige foto die is gemaakt, om nog maar te zwijgen van de hilarische Snap Chats.

9. Drink If

Dit drankje Als kaartspel de perfecte aanvulling is op elke bachelorette-pre-party en een geweldige ijsbreker. Laat de aanstaande bruid de kaarten trekken en maak je klaar om te nippen, te nippen, hoera!

Om meer te weten Bachelorette Party Ideeën en spellen Volg ons op Instagram @coqtalesamsterdam!

  • nl
  • en