Stripper vrijgezellenfeest inhuren

Handgeselecteerde, professioneel getrainde hunk(s) voor jouw vrijgezellenfeest

Op zoek naar dat laatste ingrediënt om jullie vrijgezellenfeest onvergetelijk te maken? Net zoals met cocktails kan één ingrediënt het verschil maken tussen een doorsnee cocktail en eentje die je van je stoel doet laat vallen (figuurlijk gesproken). Onze strippers zijn dat ingrediënt voor jullie vrijgezellenfeest.

Een vrijgezellenfeest ervaar je over het algemeen maar eens in je leven. Je wilt het dus gelijk goed doen. Er zijn veel huis, tuin en keuken strippers in Nederland te huur. Maar laten we eerlijk zijn, dat is niet goed genoeg voor jouw vrijgezellenfeest of dat van jouw vriendin. Om die reden wil je kiezen voor de handgeselecteerde professionals van Coqtales. Coqtales is de #1 strip show van het moment in Amsterdam. Wekelijks zitten hier 200+ uitzinnige vrouwen in de zaal. Geloof ons woord er niet op, maar raadpleeg vooral eens ons YouTube kanaal, check de foto’s van evenementen op onze Facebook pagina en lees de klantenbeoordelingen te vinden op Google en Facebook. Deze hunks hebben voor hete vuren gestaan, en zullen ook hun ‘A game’ naar jouw vrijgezellenfeest brengen, of dit nu in Limburg is of in Groningen, voor Coqtales strippers gaat geen brug te ver.

Het is mogelijk om één enkele stripper in te huren. Maar zeker wanneer het gaat om een vrijgezellenfeest met vele gasten, kan het een idee zijn om meerdere strippers in te huren om er een waar spektakelstuk van te maken. Een van de dingen die onze strip shows onderscheiden is de speelse interactie met de toeschouwers. Wanneer het gaat om tientallen, zo niet honderden gasten is het echter lastig voor 1 stripper om deze hele zaal te bespelen. In dat geval is het een idee om meerdere hunks in te schakelen.

Zo kun je ook meerdere smaken proberen. Wij bieden strippers van over de hele wereld, van Brazilië tot de Dominicaanse Republiek tot en met onze eigen Hollandse boys. Smaken verschillen, dus om alle gasten te behagen, is het zeker leuk om verschillende strippers in te zetten om er een bonte, exotische en gevarieerde cocktail van te maken.

Haal dé strip show van ons land in de eigen huiskamer of locatie naar keuze. Aarzel niet, onze boys zijn gewild en indien je zeker wilt zijn dat zij beschikbaar zijn voor jouw datum dan is het aan te bevelen om ruime tijd van tevoren te boeken.

PRIJZEN

=

€200 (maandag t/m donderdag)

=

€225 (vrijdag t/m zondag)

Wat is inclusief?

Z

Totale duur is 20 minuten

Z

kostuum naar keuze (politieagent, brandweerman, dokter, bouwvakker, militair)

Z

Professionele lapdance voor de eregast

** Let op, de prijzen zijn gebaseerd op boekingen binnen een straal van 15 kilometer van de club. Extra kosten kunnen van toepassing zijn op basis van afstand.

KIES JOUW DATUM

  • nl
  • en

Vul hier je gegevens in