VRIJGEZELLENFEEST

Vrijgezellenfeest 

Dames! Er is geen betere manier om jouw vrijgezellenfeest te vieren dan een bezoekje aan Coqtales. Maar er zijn een aantal dingen die wij vooraf even willen uitleggen.

Als eerste hebben wij goednieuws! Vanaf acht personen krijgt de bruid gratis toegang. Dit is geldig bij alle tickets. Een van onze hotst kan je van dienst zijn bij het plannen van een vrijgezellenfeest naar wens , samen maken wij er een perfecte avond van.

Als tweede hebben wij extra opties om toe te voegen aan jouw avond:

  • Boek nu jouw limousine om in style aan te komen bij de show.
  • Geef jouw bruid-to-be het perfect geplande dagje Amsterdam, helemaal compleet met Coqtales vibes. Bezoek nu onze specials pagina!
  • Coqtales dollars: is een van onze hunks jou opgevallen? Ruil dan jouw euro’s in voor Coqtales Dollars. Dit kan voorafgaand en tijdens de show om nog meer speciale ‘mannelijke’ aandacht te krijgen van de hunks!
  • Massage passes: jouw pas om even vijf minuten in de hunk hemel te belanden. Kies jouw hunk en kies jouw hemel! Een lapdance, een massage of gewoon wat intieme gespreken.
  • De Hot Seat: zorg ervoor dat jouw speciale dame wat extra aandacht krijgt, midden op het podium! Dit is een van de manieren voor de maximale tevredenheid. Jouw lapdance is dan onderdeel van de show.
vrijgezellenfeest