Vrijgezellenfeest Stripper: onvergetelijke stripact bij jou op locatie

Een vrijgezellen feest, wil je dit echt goed doen, dan kunnen hunks eigenlijk niet ontbreken. Je wil iets ondeugends, iets spannends, iets dat enige vlinders in de buik geeft. Maar zonder dat je over de streep gaat van het toelaatbare. Een mannelijke stripper inhuren van Coqtales is het missende ingrediënt daarvoor voor jullie vrijgezellenfeestje.

De hunks die wij jullie aanbieden, zijn niet zomaar knappe mannen. Er zijn vele strip acts te boeken in Nederland, waar een knappe kerel zijn kleren uitrekt. Dat is niet zo heel spannend en boeiend. Wij bieden top entertainers aan van exotische komaf en ook van eigen Nederlandse bodem. Deze mannen zijn niet alleen geselecteerd op uiterlijk. Ze kunnen ook een spetterende show neerzetten. Het zijn dansers, het zijn entertainers, zo veel meer dan louter strippers.

Een voorproefje? Zie onderstaande trailer:

Onze strippers staan wekelijks op het podium voor meer dan 200 vrouwen in de Boom Chicago Club in Amsterdam. Maar nú kun je deze mannen dus ook op bezoek laten komen. Bij jou thuis of indien je reeds een locatie hebt afgehuurd voor het vrijgezellenfeestje kan dit ook daar. Of dit nu in Leeuwarden of Kerkrade is, onze hunks zijn gemotiveerd om hun kunsten tentoon te stellen voor het hele land.

Onze shows zijn maatwerk. Mocht je wensen of verzoekjes hebben, laat dit vooral weten door contact met ons op te nemen. Zo kun je bijvoorbeeld zelf kiezen in welk thema outfit een stripper komt, denk aan marinier, brandweerman of dokter. Maar ook kun je zelf bepalen hoe ver de strippers gaan. Indien je het wat braver wilt houden, geen probleem. Je hebt de teugels dus altijd volledig in de hand. Onze strippers zijn professioneel getraind en zullen exact handelen naar jouw wens. Je haalt deze mannen niet alleen in huis voor het goddelijke lichaam, maar zij kunnen ook dansen, verleiden en een ware show neerzetten.

Uiteraard is er tijdens en na de show voldoende mogelijkheid tot foto momenten. Foto’s en video’s zullen niet geplaatst worden op de sociale media van Coqtales, je kunt zelf bepalen of je deze wilt delen met de buitenwereld of voor jezelf wilt houden. Onze strippers zijn ook uitermate discreet. Buren of andere nieuwsgierige omstanders in jullie omgeving zullen geen weet hebben, van wat zich binnen de ruimte af gaat spelen.

Stripper vrijgezellenfeest

Onze hunks zijn gewild. Indien je zeker wil zijn dat je jouw favoriete stripper(s) kunt boeken, reserveer dan liever vandaag dan morgen via onderstaande knop.

Boek Nu
 

Door op bovenstaande knop te drukken krijg je direct een overzicht van de strippers die wij beschikbaar hebben voor jullie datum (geen verplichting te boeken).

Wat zijn de prijzen?

€200 (maandag t/m donderdag)
€225 (vrijdag t/m zondag)

Wat is inclusief?

Totale duur van de show zelf is 20 minuten.
Kostuum naar keuze (politieagent, brandweerman, dokter, bouwvakker, militair)
Professionele lapdance voor de eregast

** Let op, de prijzen zijn gebaseerd op boekingen binnen een straal van 15 kilometer van de club (Rozengracht 117, Amsterdam). Extra kosten kunnen van toepassing zijn op basis van afstand.

Onze strippers zijn niet de goedkoopste. Zoals gezegd, wij bieden louter het neusje van de zalm. Er zijn veel huis, tuin en keuken strippers te boeken via het internet voor lagere prijzen. Maar wij denken dat voor een speciale aangelegenheid zoals een vrijgezellenfeest, je het beste van het beste in huis wilt halen. Daarom hebben wij dit bonte gezelschap van top strippers van over de hele wereld beschikbaar gesteld om jou dat onvergetelijke vrijgezellenfeest te kunnen garanderen.

  • nl
  • en